LENTE GEBOORTEKAARTJES

Elke dag zit ik zo te genieten op de fiets, ik ruik de lente gewoon, herken je dat? Het hangt in de lucht. Ook al moeten we eerst nog even wat storm doorstaan, maar de krokusjes en sneeuwklokjes schieten uit de grond dus ik mag van mezelf wel een lente gevoel hebben. 

Het leek me handig om een soort inspiratieblog te doen gevuld met lente geboortekaartjes. Ik heb een hele handige filter in mijn webshop voor de seizoenen, daar kun je ook lente aanvinken natuurlijk, maar dit is ook net zo makkelijk. 

Klik op de foto om naar de pagina te gaan van het kaartje. Zie je een geboortekaartje die je liever als enkel of gevouwen kaartje wilt? Of wil je graag goudfolie of iets anders? Stuur me dan even een berichtje, dat heb ik zo gepiept! 

1. Dit kaartje is het toppunt van een Hollandse lente, met gezellige diertjes, eendjes, kippen, eigenlijk gewoon een soort kinderboerderij op een kaartje.

2. Ik wilde een kaartje maken met een combi tussen strak en geïllustreerd. Ik vind het altijd prachtig als de datum helemaal uitgeschreven staat, dat geeft het extra waardigheid haha! Dit lente geboortekaartje vind ik prachtig in combi met koperfolie die ook terugkomt aan de binnenkant.

3. Bij dit kaartje voel je toch helemaal die eerste frisse lente dag dat je weer naar buiten kan zonder jas en je haren los kunt gooien en de koeien die voor het eerst naar buiten hupsen en de vogeltjes erop los fluiten? Ook super leuk voor een meisje.

4. Konijntjes vind ik op en top lente en perfect voor op een geboortekaartje. Zo vrolijk, lief en zacht. Net als een baby eigenlijk!

5. Dit kaartje is een van mijn persoonlijke favorietjes. De kleurcombi is uniek, stoer en vrolijk tegelijk. Mooie warme natuurtinten. En ik hou ervan als de illustratie laat zien dat het kindje in een warm gezin opgenomen wordt. Ook super leuk voor een meisje!

6. Ik hou van dit liefdevolle rustige lente geboortekaartje in frisse lente tinten. Het symboliseert de groei van jullie gezin. Eenvoudig, maar toch een sterk beeld.

7. Wieeee, wat een vrolijk kaartje vind ik dit. Vooral door het gezellige bijtje en vlindertje. Dit kaartje is een favorietje op de website en ik vind hem zelf ook heel vrolijk. Hij staat er ook in meisjesvorm, maar een meisje kan natuurlijk ook prima donkergroene ballonnen en een jongen kan prima donkerrode ballonnen, het is immers 2020. Anyways, leuk voor een jongen en een meisje!

8. Bijtjes zijn mijn favoriet om te tekenen, ze maken alles zo vrolijk! Dit lieve geboortekaartje met bijtjespatroontje maakt me dan ook heel blij. Ik hou er ook van als er aan de binnenkant een verrassende illustratie staat, zodat je echt weer iets anders ziet als je het kaartje open maakt.

9. Er is niks wat nog meer lente is dan lekker op de fiets springen en een rondje in het zonnetje fietsen op zondagmiddag. Daar moest ik aan denken toen ik dit kaartje maakte. Een vrolijk Hollands geboortekaartje, ook in meisjesvariant.

10. En als laatste een snoezig kaartje vol met craspedia bolletjes. Die bloemetjes zijn echt mijn lievelings. En ik hou van de combi van het geel en oudroze. Aan de binnenkant staan weer andere huiselijke illustraties.

Hopelijk heb je hier wat aan gehad als je in verwachting bent van een lente kindje! In mijn webshop heb ik nog veel meer lente geboortekaartjes die passen bij de lente, zoals deze en deze. Wil je liever een kaartje op maat? Dat kan natuurlijk ook! Stuur me even een berichtje en dan kijk ik of ik nog plek heb voor een kaartje speciaal voor jullie ontworpen.

De illustratie hieronder heb ik ook op maat gemaakt, voor baby Ellie.

Laat een berichtje achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *