Bladergoud vormgeving illustratie blog

Hoi!

Mijn naam is Joëlle van Arnhem (geboren de Visser). Ik ben een 28-jarige illustrator die woont en werkt in Amersfoort. Ik hou van de natuur, mooi maken en alledaags klein geluk. Verder ben ik de grootste dierenvriend die er is en heb ik in elke kamer van mijn huis een klein slingertje hangen. Het liefst hobbel ik de hele dag door het bos, op zoek naar inspiratie en moois. Maar goed, je kunt nu eenmaal niet elke dag als bomenknuffelaar door het leven gaan, dus daarnaast illustreer en creëer ik vanuit mijn studio in hartje Amersfoort.

Ik ga met aandacht en oog voor detail te werk en wil dat je iets speciaals en tastbaars in handen hebt na onze samenwerking, Al mijn illustraties zijn met de hand gemaakt waarbij ik verschillende materialen combineer, het liefst maak ik een mengelmoes van digitale illustratie en ingescande verfspatters. De natuur is mijn grootste inspiratiebron; levendig, vrolijk en geen enkel stukje is hetzelfde en dit zijn dan ook kernelementen voor mijn werk.

Je kunt mij o.a. benaderen voor illustraties in magazines een een geïllustreerd logo ontwerp of misschien iets wat niet tussen dit lijstje staat. Ben je op zoek naar een geboorte- of trouwkaart? Dan verwijs ik je graag door naar mijn webshop waar je zelf aan de slag kunt om een perfect kaartje voor jezelf te maken.

Opleiding: ik ben in juni 2014 afgestudeerd aan de studie Allround Styling aan Academie Artemis, Hogeschool voor Styling en Vormgeving.

Een greepje uit mijn zakelijke klanten:

Zij Lacht

Sestra Thuis – Royal Jongbloed

Huis van Belle

Navigators LEF

Stichting Hip 

Verhoeve

Easypets

Restaurant Vuur