Header-werkwijze

Werkwijze & contact

Word jij blij van de dingen die ik maak en sluit mijn stijl bij jou aan? Wil je graag een persoonlijk ontwerp wat met liefde gemaakt is en helemaal bij jou past? Dan lijkt het me heel erg leuk om een samenwerking aan te gaan!

Wat kun je verwachten van een persoonlijk ontwerp? 

Allereerst vind ik het fijn om even telefonisch kennis te maken. Zo kunnen we samen brainstormen en kom ik nog beter te weten wat jouw wensen zijn. Dit vind ik belangrijk omdat een ontwerp op maat een project is van ons samen. Als ik wat meer weet over jouw wensen maak ik een vrijblijvende offerte op. Zodra je akkoord bent met deze offerte en mijn algemene voorwaarden, start ik met de eerste schets. Ik hanteer in principe vijf schetsrondes. Meestal gaat het wat vlotter dan deze vijf rondes. Mocht je er toch niet helemaal uitkomen met deze vijf, dan is het altijd mogelijk om extra rondes bij te boeken.

Omdat ik een mooi verzorgd eindproduct wil afleveren, regel ik voor jou het drukwerk bij mijn vaste drukker, bijpassende enveloppen en alle andere gewenste extraatjes.

Let op: ik neem per maand een beperkt aantal ontwerpen op maat aan en de plekken zijn snel vol, dus wacht niet te lang met contact opnemen! Een gemiddeld ontwerpproces waarbij we relaxed op elkaar kunnen reageren duurt twee maanden. 

September: vol
Oktober: vol
November: vol
December: vol
Januari 2021: vol
Februari 2021: vol
Maart 2021: vol

Voor de maanden hierna in 2021 neem ik voorlopig geen ontwerpen op maat meer aan. Hou mijn Instagram in de gaten, mocht hier iets in veranderen of ik heb onverhoopt een plekje, dan post ik het daar.

Ik raad aan om even een kijkje te nemen in mijn webshop, hier kun je de kaartjes grotendeels naar wens aanpassen. Zou je een kleine aanpassing willen of iets toe willen voegen om het toch nog wat persoonlijker te maken? Kijk dan even hier en stuur me een mailtje met jullie wens.

Centen

Ik kan me voorstellen dat het fijn is om ongeveer te weten waar je aan toe bent wat betreft de kosten, dus ik hanteer een aantal starttarieven (incl. BTW, excl. drukkosten, enveloppen en andere bijkomstigheden).

Geboortekaartje op maat: 250 euro
Trouwkaart op maat: 290 euro
Logo-ontwerp: 500 euro
Illustratie op maat: 200 euro
Wil je graag een portretje of illustratie van jullie huis op je geboorte-of trouwkaart? Hier reken ik 100 euro (incl. BTW) extra voor. 

Poster van geboortekaartje: 20 euro
Sticker: 20 euro
Postzegel: 20 euro
Kraamborrelkaartje: 50 euro

Ik maak ook regelmatig andere extra’s zoals save the date-kaarten, visitekaartjes etc. Laat bij je aanvraag even weten of je eventuele extra’s wilt, dan neem ik die mee in mijn offerte.

 

Bladergoud illustratie en vormgeving

Heb je een vraag over een geboortekaartje of trouwstationery? Klik dan op een van onderstaande buttons.

Voor alle andere vragen (bijvoorbeeld over een zakelijke samenwerking) kun je onderstaand formulier invullen. Je kunt ook mailen naar hoi@bladergoud.nl. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

De kleine lettertjes

ALGEMENE VOORWAARDEN – 2019-2020
  • Ik zet op al mijn ontwerpen heel klein mijn logo (bladergoud.nl).
  • Ik blijf auteursrecht houden op mijn werk en kan dit dus later nog een keer gebruiken. Ik heb het recht om het ontwerp of foto’s ervan te gebruiken voor eigen (promotionele) doeleinden.
  • Zorg ervoor dat alle teksten en contactgegevens die je aanlevert correct zijn. Ik neem alles letterlijk over en ben niet aansprakelijk voor tekst- en/of taalfouten. Tijdens het ontwerpproces zijn er veel checkmomenten en aan het einde volgt een definitieve controle, waarbij jouw akkoord op het ontwerp, omschrijving en aantallen bindend is.
  • Houd er rekening mee dat de kleur van het beeldscherm of de printer kan afwijken van de kleur bij de drukker. Als je zeker wilt weten dat het goed zit, bestel dan een proefdrukje. Als ik de uiteindelijke bestelling plaats bij de drukker zit hier een gratis proefdrukje bij inbegrepen.
  • Voor elk ontwerp vraag ik, voordat ik begin met ontwerpen, een kleine aanbetaling. Zodra deze is betaald en schriftelijk is bevestigd dat ik mag beginnen met ontwerpen, ga ik aan de slag.
  • Wanneer je een foto of een gedichtje aanlevert, ga ik er vanuit dat deze is vrijgegeven voor gebruik. Houd er rekening mee dat, wanneer later blijkt dat dit niet zo is, je zelf aansprakelijk bent voor eventuele auteursrechtclaims.
  • Ik ben niet aansprakelijk voor schade die voorkomt uit verlies, beschadiging of verkeerde bezorging van de door Bladergoud verzonden producten.
  • Indien je de opdracht wil annuleren heb ik het recht om kosten die speciaal voor de betreffende opdracht zijn gemaakt in rekening te brengen.